Lyceumstraat 2
Postbus 20 | 8440 AA Heerenveen
Telefoon: 0513 820 820
Fax: 0513 820 829
E-mail: info@ariebrinkadvocaten.nl

Secretaresses


De secretariële ondersteuning op ons kantoor wordt gegeven door (op de foto van links naar rechts):
 

Hendrika van der Woude
Nauwgezet, sportieve inslag, houdt van sfeer en afwisseling. Ordelijk, blijft geconcentreerd, denkt eerder aan een ander dan aan zichzelf. Deed na haar vwo Schoevers in Groningen. Werkte sinds haar diplomering midden jaren negentig bij verschillende advocatenkantoren. Ontwikkelde zich in die tijd verder met een aantal gespecialiseerde cursussen, gericht op de juridische praktijk. Laat zich in het werk dankzij deze kennis en ervaring niet snel meer verrassen door het onverwachte.


 

Henrietta Feenstra

Werkt twintig jaar voor mr. Arie Brink; heeft in dat verband aan één woord genoeg. Allround secretaresse, accuraat, betrokken. Voltooide in 1974 de secretaresseopleiding Pont in Groningen. Startte daarna direct bij een advocatenkantoor in Leeuwarden. Werkte na verhuizing in de grafische sector, bij een woningbouwvereniging en bij algemene zaken van een gemeente. Volgde in haar loopbaan cursussen op juridisch secretarieel gebied. Houdt zich buiten haar werk graag bezig met schilderen en decoreren. Leest graag, grote interesse voor kunst.

.


Femke Delhaye
Volgde hbo communicatie in Leeuwarden. Had verschillende functies en werkkringen, wordt toch telkens weer getrokken door het thuisgevoel van de juridische praktijk. Arie Brink Advocaten is haar vierde kantoor. Secuur, perfectionistisch, enthousiast, vrolijk, houdt van aanpakken. Heeft voorkeur voor een professionele, maar informele sfeer. Veel oog voor de ‘taalkant’: correct geschreven Nederlands, aandacht voor de juiste formulering in de correspondentie met de cliënt.

 

 

 

 

Arie Brink Advocaten is onderdeel van: